Mesi optužen da je obrisao pod u svlačionici sa dresom Meksika (VIDEO)

Zvezda Argentine je možda upala u nevolje sa pogrešnom osobom nakon što je nogom pomerio dres meksičke reprezentacije dok je u subotu slavio preko potrebnu pobedu svog tima na Svetskom prvenstvu protiv Meksika.

Meksički bokser je na Tviteru rekao da je Mesi “čistio pod” sa meksičkom majicom. Rekao je da je to nepoštovanje argentinske zvezde prema Meksikancima.

„Bolje da zamoli Boga da ne naleti na mene“, napisao je Kanelo na Tviteru.

Mesi je skidao desnu cipelu kada je – očigledno bez namere – pomerio dres Meksika koji je zamenio sa meksičkim igračem posle pobede Argentine od 2:0. Majica je bila na parketu dok su Argentinci slavili u svlačionici.

Bivši napadač Argentine Serhio “Kun” Aguero stao je u odbranu Mesija.

“Gospodin. Kanelo, nemoj da tražiš izgovore i dapraviš probleme, sigurno ne znaš šta je fudbal ili šta se dešava u svlačionici”, rekao je on na Tviteru. Dresovi su uvek na podu posle meča jer su znojave.

Bivši igrač Španije Sesk Fabregas takođe je stao u odbranu Mesija, rekavši da je normalno da igrači ostave dresove na podu pre nego što ih odnesu na pranje.

35-godišnji Mesi pokušava da osvoji svoju prvu titulu na Svetskom prvenstvu sa Argentinom. Pobeda nad Meksikom održala je Argentince u poziciji da se plasiraju u nokaut rundu.

Mi smatramo da Mesi nije imao nikakvu nameru, već je sve bilo u trenutku slavlja. Šta vi kažete?

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: