Mesar iz Turske koji je dosađivao Mesiju na dodeli pod istragom FIFA, sledi mu oštra kazna

Podsetimo, on je prekršio pravilo koje kaže da niko osim prethodnih osvajača i čelnika države ne sme da drži čuvenu Boginju

Loše se piše poznatom turskom mesaru Nusretu Gokčiju poznatijem pod nadimkom “Salt Bae” zbog načina na koji je posipao so po svojim specijalitetima u elitnom restoranu, a po čemu je postao poznat širom planete zbog mima.

On je na proslavi nakon finala Svetskog prvenstva bukvalno rečeno “dosađivao” igračima Argentine koji su samo želeli da podele najradosniji momenat sa svojim najmilijima.

Može se reći da je najnaporniji bio sa Lionelom Mesijem, kojeg je prvo povukao za rukav kako bi se slikao sa njim, a ovaj ga odbio, da bi malo nakon toga ponovo to učinio, a Argentinac je samo kako bi ga se “otarasio” stao na sekund da bi se fotografisao.

Ali tu nije prestao hir “Salt Bae”-a, koji je potom dosađivao Lisandru Martinezu, kao i Anhelu di Mariji. Neki su “pobegli” iz kadra kako ne bi uopšte morali da podele momenat sa poznatim turskim mesarom, a neki su nevoljno stajali dok je ovaj radio ono što radi u svom mimu

Uz to, držao je pehar koji je namenjen pobednicima Mundijala, čime je prekršio jako važno pravilo FIFA koje kaže da samo prethodni osvajači Svetskog prvenstva zajedno sa čelnicima države smeju da ga nose u rukama. A “Salt Bae” je odlučio da ga svojevoljno uzme iz ruku Anhela di Marije.

Sve u svemu, sada se Nusretu ne piše dobro. FIFA je otvorila istragu i očekuje se da turski mesar bude oštro kažnjen. Verovatno mu je ovo bio poslednji put ikada da će se naći na terenu, ali i tribinama neke od utakmica pod okriljem ove kuće.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: