Menadžer Sitija neprijatno provocirao igrača Liverpula posle derbi pobede

Krajnje ružan potez Katalonca

Mančester siti je pregazio Liverpul u derbiju Premijer lige koji je to bio samo “na papiru”. U stvarnosti je to bila “jednosmerna ulica” – Siti je obesmislio svaki pokušaj gostiju da danas urade bilo šta.

Na kraju, dominantnih 4:1

Pobeda se, dakako, imala proslaviti, ali da li mislite da je u redu da menadžer poput Pepa Gvardiole slavi onako kako je slavio odmah pošto je sudija svirao kraj – provocirajući protivničke fudbalere.

Pogledajte kako je euforični Pep, u naletu ekstaze, mlataro pesnicama, bečio se, a onda se gotovo uneo u lice fudbaleru gostiju Cimikasu, čak mu pružao ruku da ovaj otpozdravi.

Zaista neverovatna i krajnje nesportska reakcija Katalonca.

 

Posle meča, nešto hlasnije glave, Gvardiola je ocenio da je njegov tim odigrao možda i najbolji meč ove sezone.

– Odigrali smo savršeno od prvog do 93. minuta – iako smo primili gol, igrali smo jako dobro. Liverpul uvek preti iz kontre, ali bili smo sjajni. Jedna od najboljih partija za mojih sedam godina ovde. Moji fudbaleri znali su da ne igraju loše. Zaostajali smo, ali smo nastavili da igramo na isti način, malo smo porazgovarali na poluvremenu, i imali smo sreće kod drugog gola. Posle toga smo bili stabilni – istakao je Gvardiola

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: