Međunarodnom utakmicom, „Volejstars“ proslavio prolazak u viši rang takmičenja

U Gradskoj hali „Mostonga“, u organizaciji Odbojkaškog kluba „Volejstars“ Kljajićevo, održana je Međunarodna odbojkaška utakmica.

Domaćini su ugostili superligašku ekipu ŽOK „Osijek“ iz Hrvatske, s kojima imaju izvanrednu saradnju, a na osnovu čega su odlučili da sa njima na sportski način i obeleže ulazak u Prvu ligu Srbije. Utakmicu su pored brojne publike, propratili i članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo, Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza Grada Sombora, Miloš Mijić, te zajedno dodelili medalje i pehar pobedničkoj ekipi.

U neizvesnoj utakmici sa puno atraktivnih i dugih poena OK „Volejstars“ je uspeo da odnese pobedu rezultatom 3:2, nakon čega je usledilo slavlje ekipe i brojne publike koja je bila prisutna na tribinama. Prema rečima trenera OK „Volejstars“, Vladimira Karanovića, uloženo je puno truda i vremena i to je dalo rezultate kojima se zajedno raduju.

„Izuzetno nam znači ovaj uspeh. Osam godina smo pokušavali da uđemo u Prvu ligu Srbije ali nam je uvek malo nedostajalo. Sada smo to i uspeli i igrajući u narednoj sezoni protiv klubova iz cele Srbije, pokušaćemo da opravdamo sve ono što smo uložili do sada u klub. Jako sam ponosan na celu ekipu i hvala svima koji su došli danas da nas podrže i zajedno sa nama proslave uspeh koji smo ostvarili“, poručio je Karanović.

Igrajući u Drugoj ligi „Sever“, OK „Volejstars“ je pobedničku sezonu završio sa jednim porazom i čak 19 pobeda, time ubedljivo osvojivši prvo mesto i siguran prolazak u najviši rang takmičenja.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.