Medeno srce sa džemom od kajsija: Slatkiš koji se ne odbija

Smazaćete ga u rekordnom roku

Ako volite džem, onda ćete zavoleti i ovu poslasticu koja je tako kremasta i sočna i treba joj upravo džem. Recept za medeno srce sa džemom od kajsija će postati vama omiljen.

Sastojci za medeno srce sa džemom od kajsija:

300 ml kisele vode
200 g šećera
1 čaša ulja
350 g brašna
100 g mlečne čokolade
1 kašičica sode
džem od kajsija

Priprema medenog srca sa džemom od kajsija:

Prvo upalite rernu da se zagreva.

U veću činiju pomešajte kiselu vodu, šećer, ulje, sodu i tek na kraju brašno i lagano špatulom promešajte, nikako ne mutite mikserom zbog brašna.

Gotovu smesu sipajte u podmazan pleh i dobro rasporedite po njemu. Stavite da se peče na oko 25 minuta na 180 stepeni. Posle ovog vremena, izvadite kolač i obilno ga namažite džemom od kajsija i otopljenom mlečnom čokoladom na pari.

Kada se malo kolač prohladi, ubacite u frižider i dobro ohlađenog ga poslužite.

Prijatno!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.