Medalje za plivače pančevačkog Dinama na „Serbia Open 2023“

PANČEVO – Pančevački plivači iz Plivačkog kluba „Dinamo“ osvojili su više medalja na tradicionalnom međunarodnom takmičenju „Serbia Open 2023“ održanom u Beogradu minulog vikenda u organizaciji Plivačkog Saveza Srbije.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 40 klubova iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Turske i Srbije. Od 355 plivača, boje pančevačkog kluba branilo je njih 10. Za ovo takmičenje, bilo je neophodno isplivati normu, tako da su samo najbolji obezbedili propusnicu za učešće.

Plivački klub Dinamo iz Pančeva predstavljali su Bokun Sara, Crevar Anja, Čiča Nina, Ćirković Martin, Divljak Danica, Husarik Dagmar, Konstantinov Danica i Marta, Miltenović Stefan i Poljak Andrea sa trenerima Crevar Aleksandrom i Šondić Biljanom.

Sa tri medalje najuspešniji je bio Ćirković Martin, koji je osvojio zlatne medalje u disciplinama 50 i 100m prsnim stilom, dok je u istoj disciplini na 200m osvojio bronzu u kategoriji mlađih juniora.

Takođe, u kategoriji mlađih juniorki, plivale su Čiča Nina i Konstantinov Marta. Nina je osvojila drugo mesto u disciplini 100m prsno, dok je Marta zauzela treće mesto u istoj disciplini, ali na 50m.

 

Husarik Dagmar osvojila je treće mesto, u kategoriji starijih juniorki, u disciplini 200m delfin.

Crevar Anja osvojila je prvo mesto u apsolutnoj konkurenciji u disciplini 200m delfin.

Anja Crevar se u revijalnoj trci pridružila našem najboljem plivaču Silađi Čabi, zajedno sa Živanović Urošem, Lakatoš Kristijanom, Stepanović Velimiru i Barna Andreju, kako bi zajedno isplivali Čabinu poslednju trku, kao aktivnog plivača.

Uz podršku članova reprezentacije i grmoglasnog aplauza koji je dobio od publike, Čaba Silađi se ovim putem oprostio od takmičarskog plivanja i reprezentacije Srbije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: