Mari otkrio neverovatnu priču sa AO

On je istakao da izgleda da ga je razuverio u prethodnih pet dana

Australijan open je doživeo veliku “seču favorita”, praktično se očistio put Novaku Đokoviću do eventualne 22. Grend slem titule. Veoma zanimljiv turnir je imao i Endi Mari, koji je uspeo da odigra čak 13 sati tenisa u samo ti meča i to sa veštačkim kukom!

Endi Mari je prvo eliminisao Matea Beretinija posle pet setova, potom je takođe posle pet setova i velikog preokreta savladao domaćeg Tanasija Kokinakisa, da bi posle četiri seta ispao od Roberta Bautiste Aguta, gde je takođe proveo više od tri sata na terenu.

To je sve uobičajeno za tenisere, ali Endi Mari ima već 35 godina i proživeo je operaciju kuka, što je i sam istakao. On je putem Tvitera odao i jednu zanimljivu priču koja mu se dogodila pre dva dana, odnosno, odmah posle meča sa Tanasijem Kokinakisom.

– Pre dva dana sam naleteo na doktora koji mi je 2017. godine rekao da je dobra stvar što mi može srediti problem sa kukom, ali da neću moći da se bavim profesionalnim sportom više. Mislim da smo razotkrili taj mit u prethodnih pet dana – kratko je napisao Mari na oduševljenje svih

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: