Manifestacija „Preobraženjski dani“ od 12. do 19. avgusta u Pančevu

PANČEVO – Manifestacija „Preobraženjski dani“ biće održana od 12. do 19. avgusta u Pančevu, u naselju Gornji grad. Organizatori su pripremili raznovrstan program za sve generacije.

Branislav Gligorić, predsednik MZ Gornji grad kaže da se ova manifestacija organizuje po deseti put, a počeće 12. avgusta u 14 sati fijakerijadom na gradskom hipodromu.

Turnir u malom fudbalu biće održan 13. avgusta u 10 sati u dvorištu OŠ „Vasa Živković“.

U sredu 16. avgusta u prostorijama MZ ,,Gornji grad” biće održano književno veče sa početkom u 19 sati kada će glavni organizator biti Književni klub ,,Prota Vasa Živković”.

Svečanost otvaranja manifestacije zakazana je za četvrtak, 17. avgust u 18 sati u ulici Svetog Save kod Krsta. Tokom trajanja ove manifestacije predstaviće se više od 20 udruženja, koja će svojim radovima i aktivnostima obogatiti „Preobraženjske dane“.

Iste večeri od 20:30 časova biće organizovan i koncert na bini na kojem će nastupiti lokalni pevači i estradna umetnica Zorica Marković.

U četvrtak, 19. avgusta od 21 sat koncert će održati i estradni umetnik Darko Filipović uz pratnju orkestra Čile.

 

 

Manifestaciju organizuju Mesna zajednica „Gornji grad“, Udruženje žena ”Pančevke” Gornji grad u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva a pod pokroviteljstvom Grada Pančeva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.