logo transparend vojvodina uzivo

Manifestacija Dani Vajferta ove godine 6. 7. i 8. septembra u Pančevu

PANČEVO – Dani Vajferta najveća manifestacija koja se tokom godine održava u Pančevu biće organizovana ove godine 6, 7. i 8.septembra, najavljeno je iz Turističke organizacije grada Pančeva.

Kraft pivare koje bi želele da učestvuju na Danima Vajferta 2024 još uvek mogu da se prijave na konkurs.

„Dani Vajferta ove godine biće organizovani 6, 7. i 8. septembra, zbog vremenskih uslova i manifestacija koje smo organizovali u prethodnom periodu. Potrebno je vreme da se organizuje do savršenstva manifestacija kao što je ova. U narednom periodu nadam se da ćemo imati imena izvođača koji će učestvovati na Danima Vajferta. Građane ćemo blagovremeno obavestiti o tome“, rekao je za RTV Pančevo Srđan Nikolić, direktor Turističke organizacije grada Pančeva.

Srđan Nikolić osvrnuo se i na tri nove manifestacije koje su nedavno održane u Pančevu. Kako kaže, novi događaji upotpunili su turističku ponudu grada Pančeva, a donele su i građanima nešto novo i osvežavajuće.

„U prethodnih mesec dana imali smo čak tri nove manifestacije. Pančevo Wine Weekend, Skup oldtajmera i Igre bez interneta. To su tri nove manifestacije u kojima su građani mogli da uživaju. Osvrnuo bih se na Dane vina koje smo organizovali u Narodnoj bašti. Građani su zadovoljni kako je organizovana manifestacija i kako je sve proteklo, a tako ne bi mogla da bude organizovana da nismo imali podršku Grada Pančeva i Kulturnog centra, kome se ovom prilikom i zahvaljujem na svoj pomoći koju su nam pružili“, kaže Srđan Nikolić.

Za Dane Vajferta do sada je prijavljeno petnaestak Kraft pivara, a konkurs za zainteresovane otvoren je još mesec dana, podsećaju iz Turističke organizacije grada Pančeva.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.