Majka iz pakla ostaje u pritvoru: Vezivala ćerkici ruke, vređala je, zimi je izbacivala na terasu…

PANČEVO – Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, nakon što je zadržalo osumnjičenu J.M. iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, istu saslušalo i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora.

Kako navodi OJT Pančevo, pritvor je neophodan zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo imajući u vidu da je isto vršila u kontinuiranom periodu, a da je ovaj organ odmah po saznanju za isto uhapsilo J.M..

Na predlog OJT Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor J.M..

OJT u Pančevu je na osnovu ostvarene koordinacije sa CZSR “Solidarnost” Pančevo utvrdilo da u dosadašnjem periodu u predmetnoj porodici nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Tokom postupka dokaznih radnji OJT Pančevo će ispitati oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene, naložiće neuropsihijatrijsko veštačenje J.M. i preduzeti sve radnje u cilju utvrđivanja bitnih elemenata prijavljenog krivičnog dela a sve u saradnji sa PU Pančevo i CZSR “Solidarnost”.

Podsećamo, osumnjičena J.M. je u vremenskom periodu od decembra 2022. do 21.03.2023. godine, u porodičnom stanu u Pančevu, vršila nasilje nad maloletnom ćerkom tako što ju je vređala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: