Majk Tajson optužen za silovanje: “Rekla sam mu da prestane, ali je nastavio da me napada”

Žena potražuje pet miliona dolara odštete

Legendarni bokser Majk Tajson ponovo se suočava sa optužbama za silovanje, i to, od strane žene koja ga tereti da je napastvovao tokom 1990. godine.

Naime, ona je istakla da je bokser silovao u limuzini nakon što ga je upoznala u noćnom klubu Albani i da je potom patila od “fizičke, psihičke i emocionalne povrede”. Ona ga tereti za 5 miliona dolara.

– Rekla sam mu nekoliko puta da presta, ali je nastavio da me napada. Onda me je skinuo i silovao – navela je za Dejli Mejl i dodala kako želi da ostane anonimna kako ne bi imala probleme.

Advokat Daren Seilbek istakao je da ni sam nije verovao ženi u početku, ali je istražio njene navode i utvrdio da su veoma verodostojni.

Poruka je poslata i agenciji koja zastupa Tajsona, pa se očekuje odgovor u narednih nekoliko dana.

Tajson je 1992. godine osuđen na šest godina zatvora i četiri godine uslovno zbog silovanja Dezire Vašington, tada 18-godišnje takmičarke na izboru za lepotu Mis Crne Amerike. Iz zatvora je pušten 1995. godine, nakon što mu je kazna smanjena na tri godine. Uprkos tome što je bio iza rešetaka, Tajsonova karijera nije završena i vratio je titulu u teškoj kategoriji nakon puštanja na slobodu. Borio se do 2005. godine kada je odlučio da je vreme za penziju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: