Majci već jednom javili da joj je sin poginuo – vest je bila lažna: Sad nije greška, Gorana rastrgli psi!

ZRENJANIN – Utvrđeno je da je Goran Džunić preminuo prirodnom smrću.

Zrenjaninska policija razrešila je višednevnu misteriju obezglavljenog leša nađenog na periferiji, a i poslednja nada porodice Džunić iz ovog grada potonula je kad im je stigla potvrda da je to njihov Goran, kome se pre izvesnog vremena izgubio svaki trag.

Obezglavljeno telo pronađeno je u vikend naselju na putu za Elemir, nakon što su psi lutilce pred kapiju jednog od meštana doneli u čeljustima ljudsku glavu.

Intenzivnom istragom, i obavljenim DNK analizama, utvrđeno je da je u pitanju Goran Džunić (47). Takođe, nakon obduckije tela, koje je najmanje 30 dana stajalo u blizini jednog voćnjaka, utvrđeno je da je nesrećni Goran umro prirodnom smrću. On je najverovatnije, doživeo toplotni udar, posle čega je bio malaksao, a tako bespomoćan je potom preminuo. Njegovo telo rastrgle su životinje.

Gordana Džunić, Goranova majka, kaže da je nada, da joj je sin živ, nije napuštala jer je već jedanput, pre više od 20 godina, njen sin proglašen mrtvim, a bio je živ, kada se kao dobrovoljac javio da ide na Košare.

-Već sam doživela strašnu traumu pre više od dve decenije, kad su mi javili da je Goran poginuo dok je bio u vojci. Bilo je to 1999. godine, dok je Goran u Leskovcu bio na odsluženju vojnog roka. Pozvali su me i rekli: “Majko, popijte bensedin da se smirite, vaš je sin preminuo“. Goran se tada dobrovoljno javio da ide na Košare, ali se kod Medveđe ili Bujanovca prevrnuo vojni kamion. Dvojica vojnika su preživela, među njima i moj sin, mada su mi prethodno javiili da je poginuo Džunić. Ispostavilo se da je stradao njegov kolega, vojnik Đurić. Tada su pogrešili, sad nije greška, ispričala je neutešna majka.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: