Luk Blek: Pripreme za Liverpul počinju odmah, već imam neke ideje

SRBIJA – Pesma „Samo mi se spava“ opisuje mantru ljudi koji zatvaraju oči pred problemima i ne pokušavaju da ih reše, objašnjava pobednik sinoćne Pesme za Evroviziju Luk Blek, dodajući da već počinje da se priprema za nastup u Liverpulu.

Uprkos tome što je pobedio sa pesmom “Samo mi se spava”, Luka Ivanović kaže da noćas posle pobede nije mogao da zaspi. „I dalje nisam siguran da li sanjam ili sam se probudio“, rekao je u Jutarnjem programu RTS-a pobednik sinoć održane Pesme za Evroviziju Luk Blek.

Razgovor Tijane Jevtić sa Lukom Ivanovićem

„Mnogo sam srećan zbog svega. Nisam imao puno vremena da procesuiram sve. I dalje nisam svestan svega i ne mogu da dam neku normalnu reakciju. Delujem možda ravnodušno, ali mi se zapravo ostvario jedan veliki san“, priznaje Blek.

Pred finale odlučio je da se opusti i da na najbolji način koji ume iskoristi tri minuta na velikoj sceni.

„Mislim da je to bila prava formula. Gledao sam nastup posle i mnogo mi se više sviđa nego onaj u prvom polufinalu. Zapamtiću da samo treba da se opustim“, ističe mladi pevač.

Skromno kaže i da nije razmišljao o plasmanu i eventualnoj pobedi, da mu je bila čast što se našao u finalu i da je to za njega već bila pobeda.

Pobednik Pesme za Evroviziju neće se mnogo odmarati.

„Pripreme kreću odmah. Što da ne? Ja sam već smislio kako bi to izgledalo“, naveo je Blek.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: