Lubenica dijeta: Za 10 dana se gubi 8 kilograma!

Stigla je sezona lubenica, tezge su pune ovim ukusnim voćem, a budući da je lubenica sjajan diuretik, uz lubenica dijetu od samo pet dana možete da detoksikujete telo i obnavite i podlmladite ćelije.

Sve što vam treba je dosta lubenice ali i volje, a dijeta se sastoji u tome da pet dana jedete oko pola kilograma lubenice pet puta dnevno.

Važno je da znate:

Pošto je ovo ekstremna dijeta ni slučajno ne treba da je držite duže od pet dana, i ukoliko se odlučite za nju, prethodno se konsultuje sa lekarom. Takođe, ovaj režim ishrane ni slučajno ne treba da drže ljudi koji imaju kamen u bubregu, dijabetes ili problem sa gušteračom.

Dijeta sa lubenicom će da stabilizuje nivo soli u organima, i kao rezultat rešićete se svog viška tečnosti iz tela, a trebalo bi da konzumirate oko pola kilograma lubenice na svakih 5 kilograma telesne mase. Naravno, ako u bilo kom trenutku osetite slabost ili malaksalost, odmah prekinite sa dijetom.

Nakon toga, ako vam je organizam i dalje dovoljno jak i nakon konsultacija sa lekarom, možete da produžite sa još pet dana ove laganije varijante dijete, kojom se gubi dodatna tri kilograma.

Plan ishrane

Doručak: Činija zobenih pahuljica i komad sira

Užina: Pola kilograma lubenice

Ručak: 200 grama ribe ili piletine i tanjih salate od povrća

Večera: Lubenica (pola kilograma na svakih 15 kilograma vaše telesne mase).

Uz obe ove dijete, trebalo bi da izgubite oko osam kilograma

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: