Lopovi haraju Turskom posle zemljotresa! Građani i policija ih nemilosrdno tuku! (VIDEO)

Policija brojne lopove tera da kleknu na zemlju, pa ih onda šamara.

Nije prošlo mnogo od snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju do pojave prvih lopova koji su odlučili da upadaju u napuštene kuće ili kradu humanitarnu pomoć.

 

Ipak, turska policija, ali i građani nemaju razumevanja i milosti za ovakve bahate ljude, pa je sve više snimaka kako ih tuku.

Podsetimo, 6. februara je dve zemlje pogodila serija snažnih zemljotresa, a poginulo je više od 36.000 ljudi. Hiljade zgrada su porušene na turskom jugoistoku, a veliki broj građana je ostao bez krova nad glavom.

 

Bilo je izveštaja da su mnogi provaljivali u supermarkete kako bi uzeli hranu ili potražili zaklon pošto je ovih dana veoma hladno u toj oblasti.

Nažalost, ima i onih koji tragedije žele da iskoriste za svoju ličnu korist.

Jedan muškarac se čak predstavio kao policajac, a onda je “prisvojio” humanitarnu pomoć iz kamiona i stavio je u svoje skladište.

 

Policija brojne lopove tera da kleknu na zemlju, pa ih onda šamara.

U nekoliko slučajeva su građani bili toliko besni, da su nemilosrdno tukli razbojnike sve dok policija nije intervenisala.

U međuvremenu, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je najavio da će se za godinu dana izgraditi novi domovi. Za sada, Vlada postavlja privremene kontejnere kako bi smestila koji su ostali bez svojih domova.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: