Lobistkinja za nezavisno Kosovo Ališa Kerns puca od muke: Vučić nas je sve preigrao!

BEOGRAD -Kerns, koja je poznata i po tome što je optužila SPC za šverc oružja na KiM, zakukala je da ih je srpski predsednik sve preigrao, a njenu žalopojku prenela je tajkunska televizija N1.

Lobistkinja za nezavisno Kosovo i britanska poslanica i predsednica parlamentarnog odbora za spoljne poslove Ališa Kerns besna je zbog nezavisne i mudre politike koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kerns, koja je poznata i po tome što je optužila SPC za šverc oružja na KiM, zakukala je da ih je srpski predsednik sve preigrao, a njenu žalopojku prenela je tajkunska televizija N1:

– Posle reizbora 2020, svima nam je rečeno sačekajte videćete da Vučić postaje veoma zapadno i evropski orijentisan. To se nije desilo. Rečeno nam je da će se pridružiti sankcijama Rusiji. To se nije desilo. A kada pitam Zapadne zvaničnike zašto ste dozvolili Vučiću da vas preigra, oni kažu da je on najbolja opcija! – zakukala je lobistkinja za nezavisno Kosovo.

Ovo je još jedan dokaz da je predsednik Vučić streptomicin za ljude sa Zapada poput Ališe Kerns koji koriste svaku priliku da napadnu njega i Srbiju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.