logo transparend vojvodina uzivo

Ljubavni trougao završen tragično! Ženu sa Kosova upucao muž Italijan, prethodbo ubio njenog ljubavnika

Koleginica ranjene žene, koja je bila svedok incidenta, kazala je da ne može da izbaci stravičnu sliku iz glave.

Ženu sa Kosova, koja živi i radi u Švajcarskoj, iz vatrenog oružja ranio je suprug Italijan, koji je nakon incidenta izvršio samoubistvo, prenosi Koha.

Kako prenose švajcarski mediji, sumnja se da je motiv ljubomora. Žena (45) je ranije zatražila razvod od muža i napustila ga, ali Italijan (51) nije prihvatio razdvajanje.

On je najpre u Italiji ubio svog sunarodnika (47) sa kojim je njegova supruga započela ljubavnu vezu, a potom je otišao u Švajcarsku, gde je njegova supruga sa Kosova radila. Žena je pogođena u gornji deo tela, a počinilac je na kraju izvršio samoubistvo.

Koleginica ranjene žene, koja je bila svedok incidenta, kazala je da ne može da izbaci stravičnu sliku iz glave.

-Videla sam ženu kako leži na ulazu. Molila sam za pomoć. Bela košulja joj je bila u krvi – rekla je ona.

Počinilac ovog zločina bio je mrtav kada je stigla Hitna pomoć. Žena sa Kosova je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, ali je potvrđeno da je van životne opasnosti.

Stalani gost u restoranu gde je radila žena, penzionerka Erika Malinverno, kazala je da je žena duži period imala problema sa suprugom.

-Poznajem Elenu dobro. Lepa i vredna žena. Elena već duže vreme ima problema sa mužem. Bio je veoma ljubomoran. Imaju ćerku – rekla je Malinverno.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.