Leonardo grmi iz Pariza: Kaznite Real zbog Mbapea, dve godine nameštaju da ode za džabe!

Sportski direktor PSŽ ljut na Madriđane

Da će francuski napadač Kilijan Mbape karijeru nastaviti u madridskom Realu znaju već i ptice na grani.

Moglo je to da se desi i u prethodnom prelaznom roku, ali je PSŽ odbio sve ponude „kraljevskog kluba“, pa je Mbape ostao u Parizu i to kao deo velike trojke zajedno sa Mesijem i Nejmarom.

Valjda su u PSŽ računali da će dovođenjem Mesijem uspeti da privole i Mbapea da promeni mišljenje i produži ugovor ali do toga (još) nije došlo. Francuski napadač je odlučan da ode u Madrid.

To se, naravno, ne sviđa njegovim poslodavcima, pa se okreću drugoj strategiji. Umesto da nastave sa ubeđivanjem fudbalera, sada udaraju na španskog giganta koji želi da ga angažuje.

Sportski direktor PSŽ, legendarni Leonardo javno je pozvao fudbalske moćnike da kazne Real zbog spekulacija oko ovog transfera. Spekulacija koje su prerasle u direktne „napade“ na igrača.

– Iako u Madridu to negiraju, mislim da već dugo rade na tome da nam uzmu Mbapea kao slobodnog agenta. Dve godine javno govore o njemu i zaslužuju da budu kažnjeni – ljutio je konstatovao Leonardo, pa dodao da Madriđani nemaju dobar odnos ni prema samom fudbaleru:

– Ne pokazuju poštovanje prema Mbapeu, kakvo on zaslužuje. Kilijan nije običan igrač, on je jedan od najboljih na svetu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.