Nema rerne i dugog kuvanja, ovaj ručak gotov je očas posla.
Sastojci
Količina
ulje 3 kašike
crni luk 1 glavica
beli luk 3 čena
mešano mleveno meso 350 g
kore za lazanje 300 g
paradajz pelat 800 g
voda 200 ml
suvi bosiljak 2 kašičice
sremski sir 300 g
kačkavalj 150 g
mocarela 150 g
Neoplanta Široko kulen 100 g
Kako pripremiti
U tiganju propržite sitno seckani crni luk i beli luk, pa dodajte mleveno meso, začinite i pržite nekoliko minuta. Dodajte vodu, paradajz sos i ostavite da se krčka petnaestak minuta.
Dodajte izlomljene kore za lazanje, pelat i bosiljak. Poklopite tiganj i ostavite na vatri dvadesetak minuta dok se testenina ne skuva.
Dodajte sremski sir, kačkavalj i mocarelu, ponovo poklopite i krčkajte još koji minut dok se sir ne rastopi.
Pročitajte još:
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.