Lakši pristup članstvu AMS S preko JP Pošta Srbije

BEOGRAD – Korisnicima usluga Pošte će od danas biti omogućen lakši pristup članstvu u AMS S, odnosno vozači od sada imaju mogućnost da od svog poštara ili na šalterima pošta zatraže pristupni upitnik, čijim popunjavanjem ulaze u proces aktivacije AMS S članskih paketa, navodi se u zajedničkom saopštenju.

AMS S je omogućio i 20 odsto popusta svim zaposlenima u JP “Pošta Srbije”, na sve članske pakete AMS S, čime se, kako je saopšteno, daje podsticaj i ukazuje na poverenje koje ima u ovaj najveći infrastrukturni i logistički sistem u celoj zemlji.

Generalni sekretar AMS S Milan Nikolić i v.d. direktora JP “Pošta Srbije” Zoran Ðorđević, potpisali su danas Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, kojim je utvrđeno postojanje zajedničkog interesa u ovoj oblasti.

„Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da JP “Pošta Srbije” izađemo u susret i omogućimo da više od 15 hiljada zaposlenih uživa u pogodnostima paketa po znatno nižoj ceni. Istovremeno, JP ”Pošta Srbije” će na dogovorenim lokacijama i preko svojih kurira, upoznati građane širom zemlje sa paketima AMS S i olakšati im proces učlanjenja u naš savez, na čemu smo veoma zahvalni”, istakao je Nikolić.

Prvi je novu mogućnost iskoristio Zoran Ðorđević potpisivanjem pristupnice za članstvo AMS S, koju mu je doneo poštar.

„Pošta Srbije nastavlja sa približavanjem građanima nastojeći da im i na kućnom pragu i u poštama širom zemlje, uz inovativne i rastuće poštanske usluge, obezbedi jednostavan i povaljan pristup uslugama svojih partnera. Tako su građani Srbije sada, uz usluge AMS S, u prilici da posredstvom poštara i dostavljača, kao i na šalterima svih pošta u Srbiji, ostvare posebne uslove za usluge Telekoma Srbija, kao i ekskluzivne uslove za kredite Banke Inteza. Pokazalo se da je ovo dobitna kombinacija i za građane i za zaposlene u Pošti i za naše partnere i zato već pripremamo nove pogodnosti koje ćemo ponuditi na šalterima pošta i posredstvom naših poštara i dobavljača”, istakao je Ðorđević, navodi se u saopštenju.

On pozvao građane da iskoriste priliku i zatraže detaljnije informacije o pogodnostima od svojih poštara, kao i na šalterima svih pošta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.