Lako se prave, tikvice koje će cela porodica obožavati.
Sastojci:
3 tikvice
300 g sitnog sira
1 jaje
1 kašicica soli
po potrebi maslinovo ulje
Priprema
Očistiti i izdubiti tikvice. Sir i jaja pomešati, posoliti i napuniti tikvice. Poprskati maslinovim uljem.
Peći u zagrejanoj rerni na 220 C oko 30 minuta.
Poslužiti toplo.
Pročitajte još:
Većina greši kada prži crni luk: Na ovaj način sačuvaćete sve njegove korisne sastojke
Crni luk je veoma zdravo povrće – zato je važno pripremati ga na pravi način Crni luk je jedna od najzdravijih namirnica koja obiluje sastojcima koji su zaslužni za normalno i dobro funkcionisanje organizma. Takođe, poseduje i brojne zdravstvene prednosti kao što su jačanje imuniteta, normalan rad srca, lečenje respiratornih infekcija i mnoge druge. Ali da li […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.