logo transparend vojvodina uzivo

,

Kula: Zlatna i srebrna medalja na Prvenstvu Vojvodine za „Hajduk Titan“

KULA – Prvenstvo Vojvodine u powerliftingu održano je u Bačkoj Palanci, u organizaciji Powerlifting saveza Vojvodine i Powerlifting kluba „Majevica“, a učešće je uzelo više od 70 takmičara iz Vojvodine.

Boje Bodibilding fitnes kluba „Hajduk Titan“ iz Kule branila su dva takmičara, Dušan Nikolić u seniorskoj konkurenciji, kategorija do 93 kilograma i Nebojša Jušković, kategorija do 120 kilograma.

Nikolić je podigao sledeće težine: čučanj 250 kilograma, benč 170 kilograma i mrtvo dizanje 290 kilograma i sa ukupnom težinom od 710 kilograma zauzeo je prvo mesto u svojoj kategoriji. Pored prvog mesta, Nikoliću je pripao i pobednički pehar za titulu najjačeg seniora u Vojvodini.

Kada je o drugom takmičaru „Hajduk Titana“ reč, Nebojši Juškoviću, on je u disciplini čučanj podigao 210 kilograma, benč 180 kilograma, dok je u mrtvom dizanju podigao 220 kilograma, čime je sa ukupnom težinom od 610 kilograma zauzeo drugo mesto u svojoj kategoriji.

Iz Bodibilding fitnes kluba „Hajduk Titan“ zahvaljuju se organizatorima, sudijama i spoterima na izvanredno organizovanom takmičenju. Takođe, navode da je sledeći izazov za njih takmičenje u disciplini benč pres u Somboru, koje je na programu 20. aprila i gde će njihova ekipa nastupiti u punom sastavu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.