Kula: Za vikend u Sivcu okupanje berbera i frizera bivše Jugoslavije

frizer
KULA/SIVAC – U Domu kulture Sivac, u subotu i nedelju, odnosno 9. i 10. decembra, realizovaće se okupanje berbera i frizera bivše Jugoslavije.

Posetioci će imati priliku da pogledaju predstavljanje udruženja i frizerskih klubova, učestvuju na panel diskusiji, gde će biti prezentovana najnovija tehnika šišanja, kao i popularne frizure, te frizerska oprema različitih brendova poznatih distributera. Naposletku, za učesnike slede druženje i svečana večera za upoznavanje i unapređenje struke.

Prvog dana, program počinje od 15 časova, kada će biti predstavljeni učenici i program seminara, a zatim udruženja i klubovi i sve njihove delatnosti.

Sat kasnije, od 16 časova, održaće se panel diskusija berbera iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, nakon koje će, od 18 časova, uslediti svečana večera i druženje.

U nedelju, 10. decembra, od 10 do 16 časova, brojni učesnici predstaviće svoje tehnike šišanja, a od 16 časova uslediće revija odrađenih radova, čime će program ove manifestacije biti okončan.

Domaćin ovog događaja je Rajko Nikolić iz Sivca.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.