Kula: U okviru “Plave ptice” otvorena prodavnica toalet papira, ubrusa i ukrasnih predmeta

plava-ptica
KULA – U Lenjinovoj ulici, kraj Obeliksa i Bubamare, lokala koji su poznati Kuljanima, otvorena je prodavnica Socijalnog preduzeća Think, koje je osnovano u okviru “Plave ptice”, a u kojoj se prodaju toalet papir, papirni ubrusi i razni drugi unikatni proizvodi koje proizvode i prodaju upravo korisnici Plave ptice.

Direktor “Plave ptice”, Marko Košutić, izrazio je želju da na ovaj način informiše i pozove građane da dođu i podrže ovaj program, tako što će u ovoj prodavnici kupovati pomenute proizvode:

,,Nalazimo se u prodavnici Socijalnog preduzeća Think, koje je osnovano u okviru “Plave ptice”, za zapošljavanje i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom. Od pre nekoliko dana je ovde, na lokaciji u Lenjinovoj ulici, otvorena prodavnica toalet papira, papirnih ubrusa i raznih drugih unikatnih proizvoda koje proizvode naši korisnici. Ovom prilikom, u stvari, želimo da informišemo i pozovemo građane da dođu i podrže ovaj program tako što će upravo te proizvode – toalet papir, ubruse i neke ukrasne predmete, kupovati ovde. Ovaj program vodi koleginica, Vanja Pekić, koja radi na tome da korisnike obučimo da proizvedu prizvod koji je stvarno vrhunskog kvaliteta, a čije su cene pristupačne. Ono što mi radimo služi za integraciju naših korisnika, a kroz ovaj program i u ovoj prodavnici svi će pronaći nešto što im je potrebno. U prilici su da kupe proizvod koji je dobar, a da i na taj način urade i nešto što je socijalno odgovorno”.

U prodavnici će vas dočekati i poslužiti nasmejani članovi “Plave ptice”, a mi vas pozivamo da kupovinom pomenutih proizvoda podržite, kako korisnike “Plave ptice”, tako i Socijalno preduzeće Think, u kome iste stvaraju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.