logo transparend vojvodina uzivo

,

Kula: Rukometaši „Crvenke“ startovali sa pripremama, pristigla i prva pojačanja

rukomet
KULA – Rukometni klub „Crvenka“ počeo je sa pripremama za novu sezonu. Trener, Zoran Lovre, na startu je imao na raspolaganju 20 igrača, a imperativ „veverica“ je poznat – ulazak u plej of Super B lige ,a zatim i u Super ligu Srbije.

Kada je reč o promenama u igračkom kadru, klub su napustili Savo Bošković, Mirko Podunavac,  Bojan Mašić, Nenad Delibašić i Vojin Čabrilo, dok su dres „Crvenke“ zadužili Dušan Mirić, Aleksa Lasica, Uroš Perić i Marko Tomić. Iz ovog sportskog kolektiva naveli su da očekuju još par pojačanja u narednom periodu kako bi ekipa bila kompletna.

Govoreći nešto više o dosadašnjim pojačanjima, Dušan Mirić ima 32 godine i igra na poziciji levog krila, a dolazi u „Crvenku“ iz „Hercegovca“, dok Aleksa Lasica ima 21 godinu i igra na poziciji levog i srednjeg beka. Lasica je prethodno nastupao za rukometni klub „Gračanica“, a takođe je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Crne Gore. Uroš Perić ima nepunih 15 godina i svakako je zalog za budućnost Crvenčana. Igra na poziciji desnog krila, pre dolaska u „Crvenku“ nastupao je za „Crvenu zvezdu“, a takođe je i igrao za kadetsku reprezentaciju Srbije. Poslednje u nizu pojačanja, Marko Tomić, dolazi iz RK „Sivac 69“. Ima nepunih 17 godina, igra na poziciji golmana i, kao i Perić, nastupao je za  kadetsku reprezentaciju Srbije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.