Kula: Raspisan Konkurs za najkreativniju prazničnu čestitku

konkurs cestitke
KULA – Društvo učitelja opštine Kula raspisalo je Konkurs za vaspitače, učitelje i nastavnike osnovnih škola i njihove učenike, za najkreativnije dizajniranu novogodišnju ili božićnu čestitku.

Na Konkursu mogu da učestvuju vaspitači, učitelji i nastavnici predmetne nastave od 5. do 8. razreda, sa jednom ličnom, autorskom čestitkom i sa najviše 3 učeničke.

Pravo učešća imaju učenici čiji vaspitač, učitelj ili nastavnik učestvuje na Konkursu sa svojom autorskom čestitkom. Čestitke treba da sadrže kreativan dizajn i tekst sa lepom i pozitivnom porukom, prikladnom za predstojeće praznike. Biraće se i prigodno nagraditi knjigama i diplomama tri najkreativnije čestitke likovnog pedagoga i tri učeničke po sledećim uzrastima: predškolski uzrast, školski uzrast od 1. do 2. razreda, školski uzrast od 3. do 4. razreda i školski uzrast od 5. do 8. razreda.

Sve poslate čestitke na Konkurs biće izložene na svečanoj izložbi u Kuli, čije vreme održavanja će biti blagovremeno objavljeno.

Svi učesnici treba da pošalju čestitke najkasnije do 9. decembra 2022. na adresu: Društvo učitelja opštine Kula, 16. divizije 34, 25230 Kula.

Detaljnije informacije o konkursu moguće je pronaći na Fejsbuk stranici Društva učitelja opštine Kula.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.