logo transparend vojvodina uzivo

Kula: Radno vreme komunalnih preduzeća za vreme praznika

KULA – Radna jedinica Čistoća i zelenilo Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ 30. aprila radi rejon od srede, dok je 1. maja neradan dan. Kada je o ostalim danima reč, 2. i 3. maja radi se po ustaljenom rasporedu, 6. maj je neradan dan, dok se 7. maja radi rejon od ponedeljka. Administracija u ovom Javnom komunalnom preduzeću neće raditi od 1. do 6. maja, a odnošenje PET ambalaže će se vršiti 11. i 18. maja.

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ odnosiće smeće u ponedeljak, 6. maja, dok su 1, 2. i 3. maj neradni dani. Kada je o pijaci reč, ona će raditi u subotu, 4. maja, dok je 1. maj neradni dan. Kada je o administraciji reč, ona neće raditi od 1. do 6. maja.

Kako je rečeno iz Javnog komunalnog preduzeća „Radnik“, smeće će se odvoziti po ustaljenom rasporedu, a dežurni broj telefona za intervencije vodoinstalatera je 064/200-72-54. Administracija neće raditi od 1. do 6. maja.

Javno komunalno preduzeće „Ruskom“ objavilo je na svojoj internet prezentaciji da 1. maja smeće neće biti odvoženo, dok su svi ostali dani radni. Administracija neće raditi od 1. do 6. maja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.