Kula: Postavljena nova podloga u sali za borilačke veštine u Crvenki

nova podloga-crvenka
KULA/CRVENKA – Sportska hala „Slobodan Čile Mišković” u Crvenki prethodnih godina bila je predmet značajnog investiranja lokalne samouprave.

U okviru iste uložena su i sredstva u rekonstrukciju sale za borilačke veštine, te je tako postavljena nova podloga i urađen je čitav niz drugih radova. Radovi su finansirani iz sredstava lokalne samouprave, a priliku da vidi šta je sve urađeno imao je predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, u pratnji direktora Sportskog centra opštine Kula, Vladana Račića i pomoćnice predsednika opštine Kula, Jelene Pavkov. Miljanić je istakao da je jedno od nespornih i beskompromisnih opredeljenja opštine Kula upravo ulaganje u sport i sportsku infrastrukturu i da je upravo to opredeljenje garant nekih novih uspeha i nekih budućih šampiona:

“Svake godine u crvenačkoj hali imamo fazno renoviranje. U pitanju je veliki sportski objekat koji zahteva, naravno, i velika investiranja. Ove godine je to podloga u sali koju koriste klubovi borilačkih veština. Urađena je nova rasveta i grejanje, ali tu nije kraj investicijama kada je u pitanju hala u Crvenki. Trebalo bi ove godine, ako sve bude po planu, da se urade i novi portali u delu gde je velika dvorana i onda ostaje za sledeću godinu da se urade neki, uglavnom manji, poslovi, čime će rekonstrukcija hale biti potpuno završena. Podsetiću vas da je prethodno urađena nova podloga i to je bila jedna od većih investicija, zatim pre toga krov i nova rasveta. Svake godine ulagalo se na desetine miliona dinara kako bi taj sportski objekat bio u potpunosti završen”.

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.