logo transparend vojvodina uzivo

Kula: Održani preventivni pregledi štitne žlezde

pregledi štitne žlezde-kula
KULA – Preventivni pregledi štitne žlezde, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, Ministarstva zdravlja, Doma zdravlja Kula i Udruženja „Heroine“, održani su u Kuli, a tom prilikom pregledano je 111 žena.

Po rečima direktorke Doma zdravlja Kula, dr Vesne Tomić, novi pregledi biće održani u nedelju, u nešto široj varijanti, pa će tako pacijenti biti pregledani od strane otorinolaringologa, oftalmologa, dermatologa, pedijatra i fizijatra.

„Preventivni pregledi štitne žlezde potpomognuti su od strane lokalne samouprave, aktivacijom medicinskog osoblja Doma zdravlja i Udruženja „Heroine“. Dobili smo dobar odgovor stanovništva, veliki broj ljudi se javio, a pacijenti su zadovoljni. Novi preventivni pregledi biće u nedelju, prema satnici koja će biti objavljena na svim mrežama i biće malo šija varijanta pregleda koji će pokriti i decu i odrasle. Biće održani pregledi specijalista otorinolaringologije, oftalmologije i dermatologije, pored toga pregled pedijatra i fizijatra, u cilju pravovremenog otkrivanja ranih razvojnih poremećaja, naročito kod dece, i pravilnog usmeravanja u smislu daljih sportskih aktivnosti i svega ostalog“, rekla je dr Tomić.

Pročitajte još: 

 

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.