Kula: Na „Slatkim danima“ u Crvenki i sportski program

veterani
KULA – Manifestacija „Slatki dani u srcu Bačke“ koja se održava predstojećeg vikenda u Crvenki i obuhvata kulturno-umetnički program, biće obogaćena i sportskim programom.

U subotu, 14. maja će nastupiti rukometne legende Crvenke pod imenom „Crvenka Jaffa“, koji će igrati protiv veterana iz Kikinde pod imenom „Kikinda Banini“. Susreti ove dve ekipe počeli su još 2019. godine, kada su crvenački veterani gostovali u Kikindi u sklopu manifestacije „Dani ludaje“. Još tada je dogovoren revanš na „Slatkim danima“, ali situacija sa koronavirusom pomerila je meč za gotovo tri godine kasnije.

Selektor Crvenčana je Aleksandar Savevski, menadžer je Milovan Erceg, treber je Dušan Dragičević, a trener golmana Jovan Mjerimačka. Oni su sastavili ekipu od sledećih imena: golmani Marko Čvokić i Vanja Jovović, krila Zoran Vasić, Đorđe Kukić, Jožef Holpert i Zoran Lovre, pivoti Mile Gidra Bojanić i Gligor Mišić, bekovi Saša Babić, Đurađ Trbojević, Savo Đukelić, Radovan Vujnić, Zoran Puzović, Mile Zelić i Branislav Radonjić. Ova generacija važila je za najbolje među najboljima u crvenačkoj rukometnoj školi.

Susret Crvenčana i Kikinđana zakazan je za subotu, počinje od 19 časova, a nakon meča je organizovano druženje veterana u restoranu „Renome“.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: