Kula: JKP „Radnik“ Sivac dobio novi kamion

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Kamion

Javno komunalno preduzeće „Radnik“ iz Sivca, nabavilo je novi kamion za odnošenje otpada. Umesto dosadašnjeg starog, čija je nosivost jedanaest kubika otpada, građani Sivca će na svojim ulicama zaticati novi kamion, koji će sa kapacitetom od osamnaest kubika, omogućiti znatno brže odnošenje otpada.

– Nije samo količina otpada koji se odvozi u pitanju- ističe Željko Madžarev direktor JKP „Radnik“ Sivac – novi kamion omogućava mnogo bolje i humanije uslove rada za zaposlene, jer je proces podizanja kanti sa otpadom potpuno automatizovan.

Nabavku novog kamiona JKP „Radnik“ Sivac je obezbedio jednim delom iz sopstvenih sredstava, a drugim iz kredita. Ova nabavka nije jedina koju je preduzeće ostvarilo u zadnjih nekoliko godina. Da podsetimo, pre dve godine je nabavljen i nov traktor marke Armatrac, kosačica, kao i mulčer za skidanje korova pored asfaltnih površina.

– Nadam se da ćemo u daljem radu uspeti da podmladimo naš vozni park, nabavimo još jedan traktor, ukoliko to uslovi dozvole, i da na taj način povećamo još više kvalitet naših usluga koje pružamo građanima- istakao je Željko Madžarev.

Tagovi:

Pročitajte još: