Kuglaši Jadrana pobedili Spartak 024

STARA PAZOVA – Kuglaši Jadrana iz Golubinaca i Spratak 024 iz Subotice obeležili su 13. kolo Super lige Srbije. Jadran je pobedio Spartak rezultatom 7:1.

Najbolji igrač iz Kuglaškog kluba Jadran bio je Joković Velimir koji je ostvario 601 bod. Jadran broji 6 igrača i dve rezerve, a Miloš Simijonović ove sezone član je ovog kuglaškog kluba.

Ekipa Spartaka 024 prvi put igra u Golubinačkoj kuglani, a ono što je zanimljivo jeste da najbolji igrač super lige Srbije Juhas Saša, nekadašnji igrač Spartaka od ove polusezone igra u klubu Jadran.

Utakmicu 13. kola sudio je Goran Bukva, instruktor, sudija i predavač iz Beograda, trostruki prvak države, internacionalac i aktivni igrač Crvene zvezde.

Država Srbija ima pravo da 4 kluba uđu u Evropsko takmičenje u kuglanju, prva tri su iz Superlige Srbije dok četvrta ekipa u takmičnje ulazi kroz Kup, Jadran se nada da će ostvariti pravo na evropsko takmičenje.

Ovom pobedom Jadran se trenutno nalazi 4 na tabeli. Sledeća utakmica Jadrana odigraće se u subotu u 14 časova na Banjici, a protivnik će im biti ekipa Crvene Zvezde.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.