Kristijano Ronaldo je bog fudbala! Da li ste čuli za njegove nove ludačke rekorde? Ovo nikad niko neće dostići

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Stvarno su neverovatne brojke koje postiže ovaj čovek!

Portugal je bez milosti “samleo” Luksemburg 5:0 i tako prišao Srbiji na samo bod zaostatka, uz meč manje, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Centralna figura meča bio je, a ko drugi nego Kristijano Ronaldo! Kapiten Portugalaca je popravio nekoliko sopstvenih rekorda, a predvodio je i svoj tim novim het-trikom.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena dodatno je popravio već neverovatne rekorde koje je postavio u nacionalnom timu. Krenimo od najmanje važnog: Luksemburgu je dao 10 golova, tako da je protiv te selekcije najubojitiji u karijeri.

Idemo dalje.

Ovo mu je bio 58. het-trik u karijeri i 10. za reprezentaciju! Tačnije, za reprezentaciju je osam puta završavao utakmicu s tri postignuta gola, a dvaput, protiv Andore i Litvanije, sa četiri. On je jedini igrač na svetu koji je imao 10 het-trikova za nacionalni tim. Na devet su ostali Sven Rajdel iz Švedske) i još aktivni Ali Mabkut iz Ujedinjenih Arapskih Emirata).

On je od ranije najbolji strelac u istoriji reprezentativnog fudbala, a sada je svoj skor popravio na 115 golova za Portugal, za koji je odigrao 182 utakmice. I po tome je rekorder, jer je još od ranije Evropljanin sa najviše nastupa za nacionalni tim.

 

Tagovi:

Pročitajte još: