Krenule su neočekivane promene, ova dva znaka su na udaru

Mlad Mesec i Sunce su u kvadratu sa Uranom iz znaka Bika, počevši od 10. februara, pa nam se otvara faza intenzivnih, brzih, neočekivanih promena u onom životnom segmentu koji je pod vladavinom znaka Vodolije.

Ova dva horoskopaska znaka biće najviše na udaru:

Vodolija:

Vreme je da se stvari menjaju. Sunce će vam doneti potrebu da zablistate i ambiciju, Pluton – želju sa dubokim i suštinskim promenama. Merkur – sposobnost da vaše reči dopru do drugih, ubedljivost.

Mars – inicijativu, akciju i volju. I Venera – šarm, prijateljski pristup i zrnce sreće. Pa zar treba nešto više od toga? Pokrenite se i krenite put ciljeva, planova, novih ideja. Preuzmite inicijativu.

Ovo je dobar period za vas – ne samo da iskoristite prilike koje vam se pružaju, već da stvorite nove – one po vašoj meri.

Ribe:

Ulazite u fazu brzih dešavanja i još bržih promena – vaši su planovi na dnevnoj bazi možda dobri, ali je malo verovatno da ćete ih lako ostvariti.

Jer, obaveze će se samo ređati jedna za drugom, a za svaku ćete “juriti vreme”. Tolika količina posla može vas zateći nespremne i imaćete problem da se organizujete. Održavajte kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima i šefovima.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.