Kovin: „Teretana za početnike“ od 1. decembra

KOVIN – „Ustanova za sport Kovin“ počeće jednomesečnu besplatnu akciju „Teretana za početnike“ od 1. decembra.

Želite da počnete da vežbate u teretani, ali ne znate mnogo o tome? Ne znate kako da vežbate i koristite sprave, šta da obučete za trening, kada i šta bi trebalo da jedete pre i posle vežbanja? Odgovore na ova i slična pitanja dobićete ukoliko se priključite sada već tradicionalnoj jednomesečnoj besplatnoj akciji „Ustanove za sport“ Kovin – „Teretana za početnike“.

Redovna fizička aktivnost i bavljenje sportom je osnovni cilj ove akcije „Ustanove za sport“. Programom je predviđeno izvođenje vežbi pod opterećenjem po klasičnom školskom primeru treninga za početnike.

Svi „početnici“ biće upoznati sa spravama u teretani i kardio sali i načinom pravilnog izvođenja vežbi. Svakog vežbača čeka i poseban plan treninga.

„Zadajte sebi cilj, budite uporni i motivisani, a mi ćemo vam pomoći da što pre stignete do zacrtanog cilja. Redovnim vežbanjem, ali i pravilnim korišćenjem sprava, ne jačate samo svoje telo, već i čuvate zdravlje, jačate karakter i podižete nivo samopouzdanja. Ukoliko želite da vežbate sa nama, prijavite se do srede, 30. novembra u 12 sati“, poručuju iz Ustanove za sport u Kovinu.

Broj telefona za prijave i sve dodatne informacije je 064/938-28-72.

Prvi trening biće održan u četvrtak, 1. decembra, u 17 sati u Zgradi za male sportove, u ulici Branislava Nušića 2/a.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.