Kovin: Ovog vikenda rukomet i košarka u hali

KOVIN – U trećem kolu plej-aut grupe Prve srpske lige Sever, košarkaši kovinskog Radničkog danas od 19 sati u hali OŠ „Đura Jakšić“ u Kovinu dočekuju ekipu „I came to play“ iz Novog Sada.

Juniorska selekcija Ženskog košarkaškog kluba Kovin (igračice do 19 godina) u nedelju u 12 sati dočekuju ekipu Srbobrana u 15. kolu Kvalitetne lige KSV.

Takođe u nedelju, 12. marta, ali u večernjem terminu od 19 sati, rukometaši kovinskog Radničkog ugostiće ekipu Dolova u okviru priprema za predstojeći nastavak sezone u Trećoj ligi Sever – grupa „Istok“.

Odbojkaše i odbojkašice Bavaništa ovog vikenda očekuju gostovanja: u nastavku prvenstva u Drugoj ligi Sever, odbojkaši igraju u Novom Sadu sa Vojvodinom NS seme 3, dok ženska selekcija, u 13. kolu Prve vojvođanske lige „Jug“, igra u Kikindi.

I fudbaleri FK Radničkog igraće na gostujućem terenu: danas se u Banatskom Karlovcu sastaju sa domaćim Proleterom u okviru 17. kola Vojvođanske lige „Istok“. Utakmica počinje u 14:30 časova. U isto vreme, gajački Partizan, u meču 17. kola Područne lige Pančevo, gostuje u Uljmi.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: