Kovin na Sajmu turizma predstavio ovogodišnju ponudu

KOVIN – Završen je 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, pod sloganom „Kad je odmor nije teško“, koji se odrźavao od 23. do 26. februara u Hali 4, a na kojem se svojom ponudom predstavila i Turistička organizacija opštine Kovin.

Turistička organizacija opštine Kovin predstavila se na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine sa još 15 lokalnih turističkih organizacija.

„Predstavili smo posetiocima u direktnom razgovoru kako to izgleda zaploviti Dunavom u plovilu, koje verno podseća na šajku, drvenom, brzom i okretnom plovilu iz perioda 17. veka… Predstavili smo i dva specijalna rezervata prirode „Deliblatsku peščaru“ i „Kraljevac“. Posetiocima je najpoznatija svakako Deliblatska Peščara, ali s obzirom da smo od Beograda udaljeni oko 50 km, pokazali su veliko interesovanje i za našu ostalu turističku ponudu“, kaže Divna Kirilov, direktorka TOO Kovin.

 

 

Na Sajmu turizma u Beogradu predstavilo se oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima i 8 novih država sa afričkog kontinenta. Zemlja partner 44. Sajma turizma bila je Narodna Republika Kina, sa kojom Srbija ima izvanredne partnerske odnose u mnogim oblastima privrede, Ovogodišnji sajam bio je prilika, da se uz pomoć i podršku Ministarstva za turizam i omladinu Srbije, unapredi turistička razmena.

 

 

Sajam je poput samog turizma prilagođen turističkim prilikama i poslovnoj klimi i potražnji, kako bi zadovoljio želje ljudi za putovanjima i traganje posetilaca za nekom drugom vrstom izazova i drugačije vrste odmora.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.