Kostić je za 40 sekundi „kupio“ oproštaj Ajntrahtove svlačionice: Svi su mu aplaudirali i grlili ga!

Trener nemačkog bundesligaša Oliver Glazner ispričao nepoznate detalje

Posle velike bure koju je podigao u finišu letnjeg prelaznog roka, Filip Kostić se vratio u tim Ajntrahta kao da se ništa nije dogodilo. Pošto je odbijanjem da izvršava profesionalne obaveze pokušao da natera čelnike Ajntrahta da ga prodaju u Lacio, ali u tome na kraju nije uspeo, srpski reprezentativac zaigrao je, čini se, bolje nego ikad, i sve krunisao asistencijom i pobedonosnim golom u senzacionalnom trijumfu protiv Bajerna u Minhenu.

Kada se prašina konačno slegla, Srbin je u osvrtu na celu priču osetio potrebu da se zahvali treneru Oliveru Glazneru, koji je u nemačkim medijima otkrio malo poznate detalje iz Ajntrahtove svlačionice u turbulentnim danima.

Kada je došao na prvi trening, posle svega što se dogodilo, tražio sam od njega da timu, još jednom, kaže svoje viđenje cele situacije. On je to uradio, trebalo mu je 40 sekundi – kazao je austrijski stručnjak i nastavio:

Svi su mu aplaudirali, grlili ga, a ja sam znao – tih 40 sekundi je bilo dovoljno. Ne bavim se kampanjom, da je za timsku atmosferu bilo važno da ga odstranim, to bih uradio.

Srećom, za bolnim rezovima nije bilo potrebe, svlačionica je Glazneru znatno olakšala posao.

I u tom razgovoru osetio sam da mu je bilo neprijatno zbog cele situacije. Zato sam bio siguran, kada je postalo jasno da ostaje, da će se vratiti s maksimalnim zalaganjem – kazao je Oliver Glazner.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.