Konkurs za najlepše poklon-kartice i fotografije povodom Dana zaljubljenih

PANČEVO – Povodom Dana zaljubljenih „Makedonski informativni i izdavački centar“ raspisao je konkurs za izbor najlepših poklon-kartica i fotografija.

Poklonite karticu na kojoj će pisati šta ćete uraditi za njega ili nju. Možete napisati: “Uradiću jednu tvoju jutarnju obavezu umesto tebe”, “Igraću se sa tobom tvoje omiljene igre pola sata”, “Napraviću ti palačinke sutra”.

„Odaberite neku svakodnevnu aktivnost koju ta osoba obavlja, i učinite to umesto nje, usrećite je. Koliko će ta osoba biti srećna, toliko ćete i vi imati osmeh na licu zbog toga, ili neka vaša originalna ideja. Ne zaboravite da se slikate! Potrudite se da svaku interesantnu aktivnost zabeležite fotografijom. Obavezno neka ih prate srca, poljupci i zagrljaji. Ovakve uspomene će vam zasigurno biti jedne od najdražih, a verovatno i najlepše za naš konkurs“, poručuju iz „Madonskog informativnog i izdavačkog centra“.

Nakon velikog interesovanja i uspeha koji je ostvaren prošle godine, Novinsko izdavačka ustanova „Makedonski informativni i izdavački centar“ drugu godinu za redom poziva sve zainteresovane da učestvuju u akciji kluba čitalaca naše ustanove odnosno obeležavanja Dana zaljubljenih 14. februara.

„Svake godine Dan zaljubljenih je obično rezervisan za romantiku, ruže, sveće, dvoje zaljubljenih. Međutim, ta sreća pružanja ljubavi i zahvalnosti onima koji nam znače u životu, po nama bi trebalo bi da ode izvan romantike. Tu možemo pored partnera ubrojati i druge do kojih nam je stalo, kao što su naši roditelji, prijatelji, naša deca“, saopšteno je iz „Makedonskog informativnog i izdavačkog centra“.

Pravo na učešće na Konkursu imaju svi. Konkurs je otvoren od 14. februara sedam dana. Svi radovi podnose se na mejl adresu: niu.miic43@gmail.com.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: