Koncertom tradicije i budućnosti otvoren 23. Scena fest

INĐIJA – Koncertom kulturnih društava sa teritorije opštine Inđija i nastupom nacionalnog ansambla „Кolo, na terenima kod Kulturnog centra Inđija, otvoren 23. Scena fest.
Foto: Kulturni centar

Mladost, razigranost, kultura, tradicija, igra i pesma obeležili su otvaranje tredicionalnog festivala Scena fest u Inđiji.

Foto: Kulturni centar

Festival je otvorila Ružica Jovanović, direktorica Kulutnog centra Inđija, koja se tom prilikom zahvalila lokalnoj samoupravi na podršci koju pruža.

Foto: Kulturni centar

“Večeras otvaramo festival, na najlepši mogući način, sa našom decom, sa našom omladinom, koja kroz narodnu igru i folklor poštuje običaje i tradiciju i prenosi na buduće generacije, što je temelj svakog zdravog društva.” istakla je između ostalog Ružica Jovanović i proglasila festival otvorenim.

Foto: Kulturni centar

Drugo veče na festivalu nastupaće Aca Lukas, a svakako veče za koje vlada najveće interesovanje je nastup Zdravka Čolića koji će se održati u subotu 1. jula sa početkom u 21 čas.

Usled najave dolaska velikog broja posetilaca iz drugih gradova na koncert Zdravka Čolića a u cilju izbegavanja gužvi i problema parkiranja, Opština Inđija je organizovala transfer posetilaca sa parkinga Fashion Park Outlet do terena kod Kulturnog centra, i nazad nakon završetka koncerta.

Foto: Opština Inđija

Polasci će biti na svakih 15 minuta počevši od 19.00 časova pa do 21.30, i nakon završetka koncerta od 00.30 do 01.30 časova.

Organizatori su pozvali sve goste da iskoriste pogodnosti parkiranja ispred autlet centra i brzog i bezbednog dolaska na koncert.

Toga dana doćiće i do izmene u režimu saobraćaja na državnom putu IIA reda, broj 126 – deo Železničke
ulice na deonici od Кulturnog centra, odnosno raskrsnice ulice Železničke i Vojvode Stepe, do raskrsnice Železničke i Vojvode Putnika, odnosno gradskog stadiona u periodu od 19.00 sati do 02.00 sata iza ponoći, u skladu sa projektom izmenjenog režima saobraćaja i odgovarajuće privremene saobraćajne signalizacije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: