Kompanija “Brose” sponzorisaće program Kulturnog centra Pančeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
PANČEVO – Predstavnici kompanije “Brose” i Kulturnog centra Pančeva potpisali su ugovor o sponzorstvu programa ove ustanove. Kompanija Brose sponzorisaće redovni program, a biće i generalni pokrovitelj pančevačkog Džez festivala.

U renoviranoj dvorani Kulturnog centra Pančevo predstavnici kompanije “Brose” i Kulturnog centra potpisali su ugovor o finansiranju redovnog programa uključujući i generalno sponzorstvo Džez festivala. U ime kompanije Brose ugovor je potpisao generalni direktor Roman Strakoš koji je istakao da pančevačka kultura i obrazovanje uvek mogu da računaju na njihovu pomoć.

“Verujem da je ovo samo početak naše dugoročne saradnje. Želimo da budemo dobre komšije i partneri svim građanima Pančeva. Ovo je samo mali čin kako možemo da podržimo grad i nadam se da će toga biti i u budućnosti”, kaže Roman Strakoš, generalni direktor kompanije Brose.

U Dvorani Kulturnog centra nedavno su završeni radovi. U toku je renoviranje Galerije savremene umetnosti. Partnerstvo sa kompanijom Brose doprineće još boljem programu smatra direktor Kulturnog centra Nemanja Bogdanov.

“Ovaj ugovor je kruna našeg rada jer će nam pomoći da još više podignemo kvalitet programa koji Kulturni centar nudi građanima”, kaže Bogdanov.

Nemačka kompanija Brose ima oko 26 hiljada zaposlenih u 23 zemlje. Četvrta je na svetu po veličini porodičnih kompanija koje snabdevaju autoindustriju. Svoju fabriku u Pančevu Brose će otvoriti sledeće nedelje.

Tagovi:

Pročitajte još: