logo transparend vojvodina uzivo

Kikinda: Predškolskoj ustanovi „Dragoljub Udicki“ najviša priznanja Međunarodnog sajma obrazovanja

KIKINDA – Gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač, upriličio je prijem za V.D. direktora Predškolske ustanove “Dragoljub Udicki“, Kristinu Drljić i pedagoga, Roberta Vunjaka, povodom osvajanja velike Zlatne povelje za celokupan rad i tri zlatne medalje na Međunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu.

Kikindskoj Predškolskoj ustanovi priznanja su pripala za program ’’Godine uzleta’’, za izvođenje dramskih predstava kao jedinoj ustanovi koja izvodi dečje predstave u kojoj učestvuju vaspitači i priznanje za rad u jaslicama.

Foto: Vojvodina uživo

“Grad Kikinda uvek će biti tu da svojom podrškom pruži odlične uslove za unapređenje kvaliteta rada jer naša Predškolska ustanova predstavlja svetao primer kako treba da funkcioniše jedna takva institucija u okruženju, ali i na teritoriji cele zemlje. Na Međunarodnom sajmu obrazovanja naša ustanova je dobila zlatnu povelju, veliku zlatnu medalju i još dve zlatne medalje, što pokazuje da se kvalitetan rad, marljivost i upornost svih zaposlenih uvek isplati“, rekao je gradonačelnik.

Zaposleni u Predškolskoj ustanovi već su navikli javnost na sjajne rezultate koje ostvaruju na svim poljima.

Foto: Vojvodina uživo

’’Ovo je velika čast za našu ustanovu i naš grad, kao i za sve zaposlene, roditelje i decu. Ovo je prvi put u istoriji naše ustanove da je dobila toliko prestižnih nagrada. Ove godine na Sajmu smo učestvovali sa tri projekta i imali nadu da će ono što radimo neko videti i umeti propisno da nagradi. Ponos koji smo doživeli kada su nam saopštili da smo dobili najviše priznanje Sajma ne može da se opiše“, istakla je Kristina Drljić, V.D. direktora Predškolske ustanove ’’Dragoljub Udicki’’.

Foto: Vojvodina uživo

“Mi smo postali uzor drugim predškolskim ustanovama čiji predstavnici dolaze kod nas kako bi se upoznali sa vrhunskim uslovima i vaspitno obrazovnim radom’’, napomenuo je Vunjak.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.