Kikinda na Sajmu investicija “Expo Real” u Minhenu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Kikinda –  U naredna tri dana će biti predstavljen na najvećem evropskom sajmu investicija „Expo Real“ u Minhenu. Naš grad se našao među 1159 izlagača iz 25 država sveta, gde sem domaćina Nemačke, između ostalih, učestvuju još i potencijalni investitori i investicione destinacije iz Austrije, Španije, Francuske, Rusije, SAD, Velike Britanije, Izraela, Finske, Italije…

Foto: tvrubin

Potencijalne kikindske investicije deo su jedinstvene investicione ponude Razvojne agencije Vojvodine gde ćemo biti promovisani zajedno sa gradovima Suboticom, Novim Sadom, Zrenjaninom, Somborom, Pančevom, Vršcem, Sremskom Mitrovicom i opštinama Bečej i Pećinci. „Expo Real“ je najveći sajam nekretnina i privrednih investicija u Evropi, koji pruža detaljan uvid u investicione ponude na evropskom tržištu. Izlagači i posetioci su menadžeri projekata, investitori i finansijeri, investicioni konsultanti, agenti, planeri… svi oni koji učestvuju u donošenju odluka za nove investicije i poslovna ulaganja.

Foto: tvrubin

Grad Kikinda u Minhenu nudi moguće investicije u svoje dve industrijske zone ukupne površine oko 27 hektara, zatim u izgradnju hotela, kao i SPA&Wellness kompleksa na Starom jezeru, ali traga i za investitorima koji su spremni da izgrade manji tržni centar ili retail park u našem gradu.

„Dobro poslovno okruženje, gradska uprava na usluzi investitorima, stručna radna snaga, duga industrijska tradicija, poslovanje i tržišna orijentacija prema zapadnoj Evropi, samo 10 km udaljena od EU, slobodna carinska zona, grad dobar izbor za porodični život i decu, u blizini velikih centara … sve je to Kikinda“ – moto je naše ovogodišnje ponude i promotivnih materijala koji su izrađeni za ovu priliku.

Foto: tvrubin

 

Tagovi:

Pročitajte još: