Kešelj: Tužno je kad policija ispituje trenera, Srbija uvek uz svoj narod na KiM

BEOGRAD – Nakon maltretiranja zbog tablica, brojnih, gotovo svakodnevnih hapšenja, na meti tzv kosovskih organa našli su se sada i srpski sportisti na Kosovu i Metohiji.

Tužan je dan kada moramo da slušamo vesti kako policija tzv države ispituje trenera za šta sprema decu i šta deca treniraju, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu sporta Republike Srbije Marko Kešelj.

“Nebrojano puta videli smo kako međunarodni organi slepo posmatraju dejstvo Kurtijevih zlikovaca kojima je jedini zadatak istrebiti Srbe sa teritorije Kosova i Metohije. Od konstantnih pretnji, pljački, neosnovanih i izmišljenih razloga za hapšenja, do ranjavanja srpske dece na naše svete praznike, to uvek sprovode kao monstruoznu za njih poslasticu i nema Božića ili Vaskrsa kada se njihove zločinačke radnje ne ponavljaju”, naveo je Kešelj.

Svet nije video ovakvo ugnjetavanje i maltretiranje, a dodatno boli činjenica da iz Evrope uglavnom ćute na ovakve sramne poteze tzv kosovskih vlasti, ističe on.

“Ministarstvo sporta i država Srbija su uz sve svoje sportiste na Kosovu i Metohiji, decu i profesionalne sportiste koji godinama biju bitku da im se omogući osnovno ljudsko i sportsko pravo – da se takmiče i pobeđuju. Država Srbija će uvek i zauvek biti uz svoj narod”, poručio je Kešelj.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: