Katar želi da kupi Mančester Junajted: Poslali ponudu koju Glejzeri neće moći da odbiju

Banka koja vodi pregovore i postupak prodaje i dalje prikuplja ponude, a navodi se da je „u priči“ i dalje i najbogatiji Britanac, Džim Retklif.

Kao bomba je odjeknula vest da grupa investitora iz Katara želi po svaku cenu da kupi Mančester Junajted, a čini se i da su na dobrom putu da to ostvare.

Naime, reč je o grupi katarskih investitora, a jasno je da iza svega stoji i sama država, odnosno emir Tamim bin Hamad Al Tani . Poslednjih godina, navijači su potpuno nezadovoljni trenutnim vlasnicima, porodicom Glejzer, i odlučni su da oni moraju napustiti klub.

Ipak, i tu bi moglo da bude problema. Naime, kako se navodi, Katar ne želi deo akcija, već kompletne akcije i apsolutnu „vlast“, te će biti neophodno da Glejzeri prihvate ovakvu ponudu u potpunosti.

I sam šeik Tamim bin Hamad Al Tani je u više navrata isticao da je veliki navijač Mančester Junajteda, i kako se navodi, odlučan je u nameri da postavi ponudu koju niko neće nadmašiti.

Banka koja vodi pregovore i postupak prodaje i dalje prikuplja ponude, a navodi se da je „u priči“ i dalje i najbogatiji Britanac, Džim Retklif. Ipak, teško da će bilo ko moći da parira ponudi katarskih investitora.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.