Kamp za decu u Borovoj šumi izletišta Borkovac – „Povratak prirodi“

RUMA – Jedno od najatraktivnijih dešavanja za decu odvija se u Rumi, na izletištu Borkovac, u Borovoj šumi.

Za razliku od prošle godine, kamp koji je trajao tri dana, ovogodišnji kamp traje 7 dana i boravak je podeljen na grupe. Prva grupa je uveliko pod otvorenim nebom Borkovačkog izletišta, a druga počinje danas i kampovaće do 13. avgusta.

Foto: Sremske vesti
Foto: Sremske vesti
Foto: Sremske vesti
Foto: Sremske vesti

Od 13. do 15. avgusta, dolazi treća grupa, a zatim od 16. do 17. avgusta kampovaće i poslednja, četvrta grupa. Dolazak u kamp je od 9 do 10 časova.

Deca se sve dane kampovanja upoznaju sa prirodom koja ih okružuje, kroz niz zabavnih aktivnosti koje su im pripremili organizatori kampa.

Planirane aktivnosti su:

  • Streličarstvo,
  • Kajaking,
  • Ribolov,
  • Logorovanje,
  • Poligon svestranosti,
  • i mnoge druge zanimljive aktivnosti.

Kamp pod nazivom ,,Povratak prirodi“ organizuje Sportski savez opštine Ruma i Crveni Krst Ruma, sa ciljem da se mališani upoznaju, zbliže, druže i animiraju u prirodi, i da već kroz pomalo zaboravljene aktivnosti steknu ne samo nova poznanstva, već i da stvore neke nove sposobnosti, potrebne za dalji razvoj i osamostaljivanje u životu.

Prijavite i vi vaše mališane da uživaju u prelepoj prirodi koju Borkovačka šuma nudi, a to možete učiniti tako što ćete kontaktirati broj 064/827-91-99!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.