logo transparend vojvodina uzivo

Kako došlo, tako otišlo: Threads izgubio polovinu dnevno aktivnih korisnika

Threads je već počeo da se suočava sa gubitkom broja dnevno ativnih korisnika, nakon što je prvobitno ushićenje prošlo.

Aplikacija Threads, koja predstavlja Instagramov odgovor na Twitter, doživela je ogroman uspeh nakon objave. Sedam dana nakon lansiranja prigraila je više od 100 miliona korisnika, što je omogućilo da postane najbrže rastuća aplikacija ikada.

Međutim, kako to obično biva svemu dođe kraj pa je tako i ushićenje oko nove aplikacije već zamrlo. Prema novim izveštajima, koji donosi SimilarWeb, broj dnevno aktivnih korisnika na Threadsu je prepolovljen u poređenju sa prvom nedeljom od lansiranja.

Tako je Threads zabeležio pad sa 49 miliona dnevno aktivnih korisnika na 23,6 miliona za samo nedelju dana.

Iako mnogi smatraju da bi Threads mogao da bude prva aplikacija „ubica Twittera“ koja će zaista i da ostvari to, moraće da se dogode značajne promene.

Ako izuzmemo prvu nedelju od lansiranja, Threads se sada nalazi na oko petinu od veličine Twittera, a slično je kada se gleda i statistika za broj dnevno aktivnih korisnika. Twitter trenutno ima oko 110 miliona dnevno aktivnih korisnika.

Iako drži titulu najbrže rastuće aplikacije od lansiranja, na servisu je sada težak posao da zadrži rast tokom vremena i da se istovremeno takmiči sa opasnom konkurencijom na tržištu.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.