Kako da uz pomoć modnih trikova izdužite figuru?

Postoje modni trikovi koji vam mogu pomoći da u samo jednoj sekundi dobijete izgled kakav ste oduvek želeli.

Željeni izgled tela se lako može dobiti ako radite na sebi i vodite računa o ishrani. Međutim, kada su u pitanju duže noge – tu je već potrebna dobra genetika. Na našu sreću, postoje mnogobrojni modni trikovi koji nam mogu pomoći da vizuelno izgledamo više, odnosno da nam noge izgledaju duže.

Pored nošenja štikli, pogledajte koji još stajling – trikovi postoje.

Stajling u jednoj boji

Monohromatski stajlinzi kreiraju dugačku liniju koja automatski čini telo višim. Ovo pravilo važi za bilo koju boju, ali je crna ipak najbolja, jer dodatno sužava.

Krop jakna

Da li možete pretpostaviti gde joj se nalazi linija izmešu torza i nogu? Ako je vaš odgovor ne – to je i poenta. Umesto da nosite jaknu koja se završava u visini kukova, probajte da nosite kraće verzije, jer ćete tako struk učiniti vizuelno višim. Krop jakne najbolje idu uz duboke pantalone, ali i uz lepršave haljine.

Cipele u boji kože

Birajući cipele u boji vaše kože, znatno ćete izdužiti noge, od kukova do peta. Baletanke u nude boji imaju odličan efekat, ali su još bolje stileto cipele sa špicastim vrhom, kao i sandale bez mnogo kaiševa.

Krojevi koji ističu struk

Generalno pravilo za vizuelno izdužavanje nogu jeste da birate pantalone i uopšteno, druge donje delove odeće koji su dubokog kroja. Što vam je odeća dublja, to će noge izgledati duže i vitkije. Najbolji efekat imaju pantalone sa dugim, zvonastim nogavicama koje se nose uz visoke štikle.

Visok struk i krop top

Već smo vam rekli da duboke pantalone i suknje imaju neverovatnu moć transformacije tela, ali ako želite dupli efekat, uz ovakve modele izabertite krop top majice i bluze. Stvorićete efekat kraćeg torzoa, ali dužih nogu.

Vertikalne pruge

Pruge su proglašene za dezen godine, ali morate znati da horizontalne pruge imaju loš efekat – šire siluetu. Vertikalne su mnogo bolje jer imaju više pozitivnih efekata na vizuelni izgled osobe. Izdužuju telo i čine ga vitkijim, a kada se iskombinuju sa suknjama visokog struka – izgledaćete kao model.

Visoke čizme

Duboke čizme koje prelaze kolena su seksi obuća kojoj ni jedna dama ne može da odoli. Možete ih nositi sa mini suknjama, ali i uz farmerke i pantalone. Duge noge i vitkija figura su zagarantovane.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.