Nema čoveka na svetu koji ne voli kokice, ali da li ste znali za trik koji će svako zrno kukuruza da pretvori u kokice? Dovoljno je, kako i stoji na uputstvu za upotrebu, da zagrejete mikrotalasnu pre ubacivanja kokica.
U uputstvima piše sledeće:
“Za najbolje rezultate zagrejte mikrotalasnu, tako što ćete ubaciti jednu šoljicu vode dok se mikrotalasna greje. Vodu, zatim, izvadite pre nego što ubacite kokice”, Takođe, pre nego što ubacite vrećicu sa kokicama, dobro je protresite da bi se so ravnomerno rasporedila”.
U zavisnosti od specifikacija vaše mikrotalasne, kokice mogu biti gotove između jednog minuta i pet minuta, pa bi trebalo zabeležiti onaj prvi trenutak kad dobijete savršene kokice.
“Budući da se mikrotalasne rerne razlikuju, pažljivo slušajte i isključite je kada se brzo pucanje uspori na dve do tri sekunde između pucanja”.
Pročitajte još:
Večita dilema: Da li kokice goje ili ne?
Verovatno ste se i sami više puta pitali da li možete da uživate u porciji kokica bez griže savesti. Mi vam kažemo – slobodno! Kokice zaista ne goje… Kokice su izvrstan dodatni izvor vlakana, kojih danas nedostaje u ishrani. Prosečan čovek dnevno u organizam unese između 10 i 15 grama vlakana, što predstavlja oko polovine […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.