Kakav peh za srpskog UFC borca, samo je pao u 1. rundi i izgubio meč

Povredio je Duško Todorović koleno

Srpski MMA borac Duško Todorović poražen je na UFC 286 od Kristijana Liroja Dankana posle, zvanično, tehičkog nokauta u prvoj rundi!

Dankan je posle nešto manje od dva minuta oborio Todorovića na zemlju, ali je činjenica da je Duško tom prilikom povredio koleno i nije mogao da nastavi meč.

 

Dankan je na ovaj način ostao neporaženi na svom UFC debiju, uz napomenu da je svojevremeno imao skor 7:0 u “Cage Warriors.”

Velika je šteta što se Todorovoić povredio odmah na startu, ali je je jednostavno napravio pogrešan korak, loše stao i iskrivio telo. Čim se uhvatio za koleno, arbitar je shvatio o čemus e radi.

– Samo se srušio ispred mene. Čuo sam ga kako ispušta zvuke i pao je. Ne znam šta se tačno desilo. Određene stvari su van naše kontrole. Razočaran sam što nisam imao pravi nastup – rekao je Dankan.

 

Mediji koji uživo prate ovaj UFC događaj navode da je Todorović uz pomoć svojih trenera izašao napolje, kao i da je u pitanju najverovatnije povreda drugog ligamenta kolena.

Inače, ova borba je bila sporedni događaj one glavne, a to je duel za titulu prvaka između Leona Edvardsa, koji brani pojas, i Kamaru Usmana.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: